• +389 71 77 11 11
 • +389 78 66 22 99
 • 5
 • 2
 • 5
 • AC
 • MAN
 • (Бензин) Pick up and return full
 • 35EUR 1/2 дена
 • 30 EUR 3/6 дена
 • 25 EUR 7+ дена
 • 600 EUR месечно
 • Екстра викенд цена 60 EUR
 • 5
 • 4
 • 4
 • AC
 • MAN
 • (Дизел) Pick up and return full
 • 40 EUR 1/2 дена
 • 35 EUR 3/6 дена
 • 30 EUR 7+ дена
 • 850 EUR месечно
 • Екстра викенд цена 80 EUR
 • 5
 • 2
 • 5
 • AC
 • MAN
 • (Дизел) Pick up and return full
 • 35 EUR 1/2 дена
 • 30 EUR 3/6 дена
 • 25 EUR 7+ дена
 • 700 EUR месечно
 • Екстра викенд цена 70EUR
 • 8+1
 • 8
 • 5
 • AC
 • MAN
 • (Дизел) Pick up and return full
 • 70 EUR 1/2 дена
 • 65 EUR 3/7 дена
 • 60 EUR 7+ дена
 • 1600 EUR месечно
 • Екстра викенд цена / EUR
 • 8+1
 • 8
 • 5
 • AC
 • MAN
 • (Дизел) Pick up and return full
 • 70EUR 1/2 дена
 • 65 EUR 3/7 дена
 • 60 EUR 7+ дена
 • 1600 EUR месечно
 • Екстра викенд цена / EUR
 • 5
 • 4
 • 4
 • AC
 • MAN
 • (Бензин/ТНГ) Pick up and return full
 • 40 EUR 1/2 дена
 • 35 EUR 3/6 дена
 • 30 EUR 7+ дена
 • 850 EUR месечно
 • Екстра викенд цена 80 EUR
 • 5
 • 2
 • 5
 • AC
 • MAN
 • (Бензин) Pick up and return full
 • 35EUR 1/2 дена
 • 30 EUR 3/6 дена
 • 25 EUR 7+ дена
 • 600 EUR месечно
 • Екстра викенд цена 60 EUR

Во цената е вклучено :

 • 24/7 бесплатна достава до саканата локација
 • Втор возач
 • Неограничено километри
 • Каско осигурување
 • Зелен Картон

Дополнителна опрема :

 • GPS навигација - 5 EUR
 • Седиште за дете 1/3 години - 5 EUR

Вашите податоци: