• +389 71 77 11 11
  • +389 78 66 22 99

За нас

Компанијата е основана во 2016 година во Скопје Македонија .Дејност на команијата е изнајмување и давање под закуп на автомобили и моторни возила од лесна категорија.Компанијата нуди мали и големи автомобили . Освен изнајмување нуди и патување со профисонален возач со положени сите категории.

Довербата ја градиме преку отворена и чесна комуникација со клиентите. Компанија која работи 24 часа за клиентите .Нудиме безбедно возење ,грижа за клиентите, дискреција како и заштеда на време и пари . Нашата мисија е да создадеме компанија која ќе одговори на барањата на нашите клиенти.