• +389 71 77 11 11
 • +389 78 66 22 99


 •  Возете безбедно со автомобилите на Up&Go  
 •  24/7 бесплатна достава до вашата локација
 •  100 % осигурани од крадење
 •  Неограничено километри
 •  Бесплатено зелен картон
 •  Бесплатно втор возач
 •  Без скриени трошоци
 •  Брзо издавање на саканата локација
 •  Плакање на саканата лоакција со картичка или во готово
 •  Загарантирано најдобри цени
//